27 gusht 2010

Alberto Aquilani: Unë jam këtu, për të qëndruar në Juventus

Alberto Aquilani është i gatshëm për të qënmdruar me Juventus, duke pretenduar se ai nuk do të kthehet më në Liverpool në të ardhmen. Anglia është një përvojë e madhe, por unë jam këtu për të qëndruar, tha Aquilani për shtypitn në Torino. Lënia e Romës është një zgjedhje e vështirë, por transfermi im e ndihmoi klubin financiarisht. Unë jam një profesionist dhe Juventus është një lëvizje themelore në karrierën time dhe do të më ndihmojë që të gjejë vend në ekipin kombëtar. Gazetari e pyeti Aquilanin, A mundë Juventus të fitoj Scudetto-n? Aquilani: Ne do të bëjmë përpjekje, por Inter është favorit për Scudetto.