30 gusht 2010

Juventus Zhvillon Qdoo Sekond !.

Juventus lëshoi në treg në këto orët e fundit. Dhe ka plot twists: siç është raportuar nga Sky Sport 24 Në të vërtetë, mbrojtësi i Juventusit është i afërt për Stuttgart dhe Gjermani, Serdar Tasci (23). Marotta, çuditërisht, kishte pak 'të heqë dorë nga mbrojtësi Yohan Benalouane Saint-Etienne (24), i cili kishte zbriti edhe në Milano një orë më parë, pas mbërritjes së tij, prokurorët kanë informuar atë se Juventus ka ngrirë në veprimtarinë e saj pse do të ngushtë me xhepa. Operacioni Tasci - raportet e ekspertëve të tregut, Gianluca Di Marzio - do të jetë e kombinuar me atë të Camoranesi, Juventus sepse ai që kanë të bëjnë me kalimin në Stuttgart të Gjermanisë dhe italiane-Argjentinës e mbërritjes në Juventus Tasci një bilanc ekonomik në favor të gjermanëve. Vetëm në këto minuta, Camoranesi ka ul në Stuttgart, së bashku me avokatin e tij, Sergio Fortunato, për të arritur marrëveshje me shoqërinë gjermanik.