28 gusht 2010

Diego: Juventusi më largoi

Diego u paraqit zyrtarisht nga Wolfsburg përballë mediave dhe tifozëve të Wolfsburg, 25 vjeçari, mesfushori Brazilian tha: Unë zgjodha Wolfsburg sepse është një ekip i madh dhe ka një projekt të madhë, unë jam i lumtur që kthehem në Bundesliga. Në Juve ishte një projekt , por projekti nuk isha unë. Falënderoj tifozët, ky ishte një vit i mrekullueshëm, unë i respektoj zgjedhjet që janë bërë. mua nuk më vjen keq asgjë për përvojën time në Itali, Unë nuk e kisha ndërmend të largohesha nga Juventus sepse arrita të përshtatem me futbollin në Itali. Por mua më larguan pasi që unë nuk isha pjesë e projektit të Juventus-it MDHIMESH VALLAHIN