29 gusht 2010

Faliminderi per tradhti

Giuliano Ferrara, duke siguruar hap i mirë nga Fabio Quagliarella Juve Napoli në verën se njëzet vjet më vonë, kjo kishte të ndikojë një lirimin e peshuar e tradhti. Kjo është, kjo punon falënderim tradhtar. "Tradhti dhe traditë kanë të njëjtën prejardhje etimologjike, janë nga njëjti lloj, duke shprehur variante të njëjtën shenjë. Tregtisë, folje latine që do të thotë" dorëzohet. "Jezusi është tradhëtuar nga Juda, që i dha gjyqtarët e tij. Por tërë vërtetat e botës sonë Judeo-Kristiane ne kemi qenë të dhënë një mijë betrayals, dhe pjesa tjetër (në mënyrë të flasin) në trupin e traditës. morale e besnikërisë, e që nuk kërkon të duhet të provoni dhe për të kuptuar, por për të jetuar në bindje dhe dashuri çka të është shpallur, besohet për brezat, ka një kuptim dhe rritet fetare ortodoksinë në një bazë biblike. kryen historia është absurditet i pastër, dorëheqjen e intelektuale, nëse brutalitet qen, këmbëngulje lig. Nëse ju gërmoj në fjalën nëse nuk vendosen moralit të besnikërisë, ju do të kuptojë se tradhëti më të keq, dhe ndoshta i vetmi që është i përkushtuar ndaj lirisë së tyre. "Me pak fjalë, ndryshe nga tradhëti e të shëndoshë është si punë. A shkoni në . llojeve ne terren. Liria nga duan dhe hipokrizi. fisnikëron njeriun. Dhe nuk ka dyshim se Fabio Quagliarella ennobled në futbollin italian ka tradhëtuar Napoli. por nuk Napoli Napoli,. Është e qartë. ka mohuar . Ajo do të jetë i shurdhër para se budallenj. Marrja e Oscar Wilde, vendosen tani në Neapolitans dashuri Quagliarella di çdo gjë. Edhe tragjedi. Dhe kjo është një tradhëti e provave e vërtetë të mungesës së shumë motiveve. Mos shkoni në Juve për të holla nuk shkojnë për Cempions nuk shkojnë në ku Juventus përfundojë të dytë por nuk mund Juve e re në një shkallë të njeriut ku akuza për të marrë anyway. Pra, kjo është tradhëti e vërtetë. Me të zemrës dhe të trurit. Nga ana tjetër ne duhet të jetë praktike . Damn për tradhti pretenduar, por çmoj shumë tradhtar e njeriut. Tradhëti na u shpjegohet learnedly, ka historikisht nuk vdesin, por jetojnë. Dërgo histori përpara për të bërë punën e pista që dikush ka për të bërë ndonjë punë. tradhti këtë arsye është pjellore. Ai qan. Por të paktën atë fucks. tradhtuar me sa duket është progres. mirëqënien për të gjithë. Dhe kurrë si në këtë rast ne kemi prova. lojtar me ambicie të njëjta dhe për fat të keq parave shkon për të formuar, nëse ajo mund të shfrytëzojnë mundësinë costatagli gjak, djerse dhe mut, varg Amauri e mundur me ekipin kombëtar. duo e ish-Napoli blu blu. Napoli pas suficitit buxhetor çmontimi edhe kujtimin e Pierpaolo Marinos dhe mbretin e tij verore të tregut dhe të zgjidhë këtë 'më të paqartë ekzistenciale taktike Grande Bouffe në sulm, një pakt vetëvrasje në të cilën pesë lojtarë më të sulmuar ju mbyllur në gjykatë për të mbyllur të kundërta qëllimeve të hahet. Ashtu si spageti. Nga ana ime, unë do të doja Marotta. preferuar Krishtlindje për të kënaqur edhe Quagliarella, megjithatë. Një lojtar i mirë, ndoshta jo një kampion, një futboll të shkëlqyer me të shtëna e tij të sajuara si lot. Pra, Juventus. Unë duhet të them dy gjëra. parë, lojtar . dashur Fabio, tani gjashtë prej nesh. Dhe pastaj ju jeni vetëm. Ju jeni jo kudo në veçanti. Juve nuk ka rrënjët. Ju nuk mund të llogarisë se veten. Ju nuk jeni nga tifozët, vendasit apo fshatarët tjerë. Mos pyet e mbush me gëzim dhe përkrahje. Ne jemi shumë, çdo i huaj në një tjetër. Është e gjatë për ju koha e kulteve grindavec lokale dhe idhujtarët. Ju nuk jeni një Madonë lokale Shtrirja në krahë, por ju jeni duke ecur pa pagesë. Ju keni qenë i lirë i fesë 'Perandoria. njëri kryesor. por ju jeni në këmbë. bollëk quell'autoctona e Juventusit janë të shkulura që kujdeset kullat dhe lidhje, por kemi një besim shumë të njeriut. nuk ka babai ose nena ose gjuhë, por vetëm një siguri në gjuhën thatë të gjithë e kuptojnë. Në fituese e sistemit që ka rëndësi. Dhe pastaj, nuk ka moral, nuk ka fund të lumtur. Juve nuk është historia, një mit. Pas, nuk ankohet ose kujtesës. Fabium Te Jo, as edhe një pllakë përkujtimore. Pas, Platini apo Birindelli , një goditje në gomar dhe që e di ti. do të ketë pushtet, edhe po, por jo miqtë. pres, po. Por të kalojë. Dhe jo vetëm. Tani jo vetëm që ju jeni vetëm. Ju do të jeni të urryer. Nuk ka më të bëjë simpati. Jo gazeta keni miqësi. hajdut do, doped, shërbëtor, mjeshtër. Një subversive, më shumë se gjysmë penale. Ju jeni anën e errët, atë që shumë e quajnë forcë që disa thirrje të bardhë e zi dhe të vetë-ndërgjegjësimin e dobësi. Një vend të shpirtit pjesë në Bel Paese. Ju shikoni gjuhën që tregon tuaj të re bashkëshortor Del Piero? Kjo është Juventus. Një unë nuk e kujdesit, një ngërdheshje. Një ndryshim i ADN-së pjekur. Një lot. Një kërcim i shkurtë (oops). Një detashment nëse doni. Ju e quajti atë një tradhëti. E dyta është që tifozët Napoli. Nga Napoli. Unë e njoh mirë, qenë në shtëpinë time, fryma ju të gjithë jetën time. Ju jeni të zemëruar. Zemëruar. Frustruar. Nuk ka zbutur realitetin. Ju jeni të zemëruar, sepse ata ishin të vendosur para provave. Se refuzimi. Ashtu si një grua të bukur të majtë në altarin kur të gjithë dukej mirë. Kur askush nuk pritet. Kur e bëri këtë kohë sa ai ndjehet i sigurt. E pra po. Ajo nuk ka bërë asgjë të mirë, të japin më të mirë tuaj, jepni çdo gjë. Ndoshta shpirtin trupin dhe mendjen se tani shkon me të tjera. Më të keq në jetë. Çfarë nuk cos'avrà mua. Çfarë e shihni dhe nuk e shohim. Por ka dhe gjak. Shumica e gjakut tuaj. burrat jetë. Ne duhet ta pranojmë atë. Madhështia e futbollit Napoli, por jo të veçantë. Ekipi i Maradona, publike dhe aq larg me të fuqishëm. Nuk mund të ndërtuar një forcë tërheqëse për disa vjet të lartë, sa? Maradona pesë plus tre vjet të shpërndara të historisë. Por kini kujdes. Ju kurrë nuk Cempions Lig dhe të pretendojë për të mbajtur afër dikujt. Dhe mos bëni gabim të Totti e romëve, në 2005 u shpërndanë në vit, në pakënaqësinë e shurdhër edhe të na japë një shuplakë në shkëmbim për pikë. Kur do të Quagliarella, të heshtur. Kjo është vetëm tradhëti gjë për të tre. Po në qoftë se ju dhe chiagnete Quagliarella, Juve ju qij. Harrojeni krenari të plagosur dhe të ndaluar edhe me folklor. Mjaft. Vërtet. Jo më shumë këngë ad hoc Quagliarella është zile, shrines kushtimor. Quagliarella djegia e krevat fëmijësh. Për më tepër, edhe Cavani djegur në mes të një dem dhe një gomar që unë jam i sigurt, ju jeni gati. Vetëm kjo zemër për zemër. Me shpërblim dhe kur ne ishim kapitalit jugore. Jeta ka kaluar. Me pabesë e saj dhe disenchantment tuaj gjithmonë të njëjtën gjë. Shiko të vërtetë tani. Jeta ka kaluar. Ndërsa ju jeni duke bërë plane të tjera. Quagliarella dhe humps. Dhe ju jeni shumë i vjetër për këtë shit.Giuliano Ferrara, duke siguruar hap i mirë nga Fabio Quagliarella Juve Napoli në verën se njëzet vjet më vonë, kjo kishte të ndikojë një lirimin e peshuar e tradhti. Kjo është, kjo punon falënderim tradhtar. "Tradhti dhe traditë kanë të njëjtën prejardhje etimologjike, janë nga njëjti lloj, duke shprehur variante të njëjtën shenjë. Tregtisë, folje latine që do të thotë" dorëzohet. "Jezusi është tradhëtuar nga Juda, që i dha gjyqtarët e tij. Por tërë vërtetat e botës sonë Judeo-Kristiane ne kemi qenë të dhënë një mijë betrayals, dhe pjesa tjetër (në mënyrë të flasin) në trupin e traditës. morale e besnikërisë, e që nuk kërkon të duhet të provoni dhe për të kuptuar, por për të jetuar në bindje dhe dashuri çka të është shpallur, besohet për brezat, ka një kuptim dhe rritet fetare ortodoksinë në një bazë biblike. kryen historia është absurditet i pastër, dorëheqjen e intelektuale, nëse brutalitet qen, këmbëngulje lig. Nëse ju gërmoj në fjalën nëse nuk vendosen moralit të besnikërisë, ju do të kuptojë se tradhëti më të keq, dhe ndoshta i vetmi që është i përkushtuar ndaj lirisë së tyre. "Me pak fjalë, ndryshe nga tradhëti e të shëndoshë është si punë. A shkoni në . llojeve ne terren. Liria nga duan dhe hipokrizi. fisnikëron njeriun. Dhe nuk ka dyshim se Fabio Quagliarella ennobled në futbollin italian ka tradhëtuar Napoli. por nuk Napoli Napoli,. Është e qartë. ka mohuar . Ajo do të jetë i shurdhër para se budallenj. Marrja e Oscar Wilde, vendosen tani në Neapolitans dashuri Quagliarella di çdo gjë. Edhe tragjedi. Dhe kjo është një tradhëti e provave e vërtetë të mungesës së shumë motiveve. Mos shkoni në Juve për të holla nuk shkojnë për Cempions nuk shkojnë në ku Juventus përfundojë të dytë por nuk mund Juve e re në një shkallë të njeriut ku akuza për të marrë anyway. Pra, kjo është tradhëti e vërtetë. Me të zemrës dhe të trurit. Nga ana tjetër ne duhet të jetë praktike . Damn për tradhti pretenduar, por çmoj shumë tradhtar e njeriut. Tradhëti na u shpjegohet learnedly, ka historikisht nuk vdesin, por jetojnë. Dërgo histori përpara për të bërë punën e pista që dikush ka për të bërë ndonjë punë. tradhti këtë arsye është pjellore. Ai qan. Por të paktën atë fucks. tradhtuar me sa duket është progres. mirëqënien për të gjithë. Dhe kurrë si në këtë rast ne kemi prova. lojtar me ambicie të njëjta dhe për fat të keq parave shkon për të formuar, nëse ajo mund të shfrytëzojnë mundësinë costatagli gjak, djerse dhe mut, varg Amauri e mundur me ekipin kombëtar. duo e ish-Napoli blu blu. Napoli pas suficitit buxhetor çmontimi edhe kujtimin e Pierpaolo Marinos dhe mbretin e tij verore të tregut dhe të zgjidhë këtë 'më të paqartë ekzistenciale taktike Grande Bouffe në sulm, një pakt vetëvrasje në të cilën pesë lojtarë më të sulmuar ju mbyllur në gjykatë për të mbyllur të kundërta qëllimeve të hahet. Ashtu si spageti. Nga ana ime, unë do të doja Marotta. preferuar Krishtlindje për të kënaqur edhe Quagliarella, megjithatë. Një lojtar i mirë, ndoshta jo një kampion, një futboll të shkëlqyer me të shtëna e tij të sajuara si lot. Pra, Juventus. Unë duhet të them dy gjëra. parë, lojtar . dashur Fabio, tani gjashtë prej nesh. Dhe pastaj ju jeni vetëm. Ju jeni jo kudo në veçanti. Juve nuk ka rrënjët. Ju nuk mund të llogarisë se veten. Ju nuk jeni nga tifozët, vendasit apo fshatarët tjerë. Mos pyet e mbush me gëzim dhe përkrahje. Ne jemi shumë, çdo i huaj në një tjetër. Është e gjatë për ju koha e kulteve grindavec lokale dhe idhujtarët. Ju nuk jeni një Madonë lokale Shtrirja në krahë, por ju jeni duke ecur pa pagesë. Ju keni qenë i lirë i fesë 'Perandoria. njëri kryesor. por ju jeni në këmbë. bollëk quell'autoctona e Juventusit janë të shkulura që kujdeset kullat dhe lidhje, por kemi një besim shumë të njeriut. nuk ka babai ose nena ose gjuhë, por vetëm një siguri në gjuhën thatë të gjithë e kuptojnë. Në fituese e sistemit që ka rëndësi. Dhe pastaj, nuk ka moral, nuk ka fund të lumtur. Juve nuk është historia, një mit. Pas, nuk ankohet ose kujtesës. Fabium Te Jo, as edhe një pllakë përkujtimore. Pas, Platini apo Birindelli , një goditje në gomar dhe që e di ti. do të ketë pushtet, edhe po, por jo miqtë. pres, po. Por të kalojë. Dhe jo vetëm. Tani jo vetëm që ju jeni vetëm. Ju do të jeni të urryer. Nuk ka më të bëjë simpati. Jo gazeta keni miqësi. hajdut do, doped, shërbëtor, mjeshtër. Një subversive, më shumë se gjysmë penale. Ju jeni anën e errët, atë që shumë e quajnë forcë që disa thirrje të bardhë e zi dhe të vetë-ndërgjegjësimin e dobësi. Një vend të shpirtit pjesë në Bel Paese. Ju shikoni gjuhën që tregon tuaj të re bashkëshortor Del Piero? Kjo është Juventus. Një unë nuk e kujdesit, një ngërdheshje. Një ndryshim i ADN-së pjekur. Një lot. Një kërcim i shkurtë (oops). Një detashment nëse doni. Ju e quajti atë një tradhëti. E dyta është që tifozët Napoli. Nga Napoli. Unë e njoh mirë, qenë në shtëpinë time, fryma ju të gjithë jetën time. Ju jeni të zemëruar. Zemëruar. Frustruar. Nuk ka zbutur realitetin. Ju jeni të zemëruar, sepse ata ishin të vendosur para provave. Se refuzimi. Ashtu si një grua të bukur të majtë në altarin kur të gjithë dukej mirë. Kur askush nuk pritet. Kur e bëri këtë kohë sa ai ndjehet i sigurt. E pra po. Ajo nuk ka bërë asgjë të mirë, të japin më të mirë tuaj, jepni çdo gjë. Ndoshta shpirtin trupin dhe mendjen se tani shkon me të tjera. Më të keq në jetë. Çfarë nuk cos'avrà mua. Çfarë e shihni dhe nuk e shohim. Por ka dhe gjak. Shumica e gjakut tuaj. burrat jetë. Ne duhet ta pranojmë atë. Madhështia e futbollit Napoli, por jo të veçantë. Ekipi i Maradona, publike dhe aq larg me të fuqishëm. Nuk mund të ndërtuar një forcë tërheqëse për disa vjet të lartë, sa? Maradona pesë plus tre vjet të shpërndara të historisë. Por kini kujdes. Ju kurrë nuk Cempions Lig dhe të pretendojë për të mbajtur afër dikujt. Dhe mos bëni gabim të Totti e romëve, në 2005 u shpërndanë në vit, në pakënaqësinë e shurdhër edhe të na japë një shuplakë në shkëmbim për pikë. Kur do të Quagliarella, të heshtur. Kjo është vetëm tradhëti gjë për të tre. Po në qoftë se ju dhe chiagnete Quagliarella, Juve ju qij. Harrojeni krenari të plagosur dhe të ndaluar edhe me folklor. Mjaft. Vërtet. Jo më shumë këngë ad hoc Quagliarella është zile, shrines kushtimor. Quagliarella djegia e krevat fëmijësh. Për më tepër, edhe Cavani djegur në mes të një dem dhe një gomar që unë jam i sigurt, ju jeni gati. Vetëm kjo zemër për zemër. Me shpërblim dhe kur ne ishim kapitalit jugore. Jeta ka kaluar. Me pabesë e saj dhe disenchantment tuaj gjithmonë të njëjtën gjë. Shiko të vërtetë tani. Jeta ka kaluar. Ndërsa ju jeni duke bërë plane të tjera. Quagliarella dhe humps. Dhe ju jeni shumë i vjetër për këtë shit.