31 gusht 2010

ZYRTARE: Traore është një lojtar Juventus!

Me një notë nga web faqen tuaj, Juventus njoftoi blerjen e Arsenalit Traore. Këtu është njoftimi zyrtar për shtyp:"Atletikë freski, forcën fizike, teknikën për të shitur: krahut të majtë e Juventus është pasuruar me cilësi të reja, me ardhjen e Armand Traore Arsenalit. Bianconeri lojtar vjen ne me formulën e blerjes në një bazë të përkohshme për sezonin e 2010/2011 me një çmim prej 500 mijë euro.Njëzet vjet të tjera për të kryer, ka lindur në Paris më 8 tetor, 1989, Traore filloi karrierën e tij të shkurtër, por intensive nën drejtimin e Arsène Wenger, gjykata e të cilit erdhi në 2006, vetëm gjashtëmbëdhjetë.Në sezonin e parë, ju Traore kulture hapësirë tuaj midis Gunners, sidomos duke luajtur në Kupën e Ligës në vitin pasues bërë debutimin e tij Kryeministri i Lidhjes 5 prill 2008 kunder Liverpool. Në sezonin 2008/09, është në kredi në Portsmouth, e cila grumbullon 28 ndeshje dhe bëri golin e tij të parë, 18 Maj, 2009, kundër Sunderland.Kombëtare Nën 19 dhe nën-21 vitin e kaluar ai kthehet Arsenalit, ku ai luajti racave të ndryshme duke filluar rresht, duke përfshirë edhe ndeshjen e madhe kundër Chelsea dhe Liverpool. Tani qasje të Juventusit. "