31 gusht 2010

ag Juventus. Rinaudo: "hap të madh për lojtar, tani është në dorën e tij për të treguar cilësinë e tij

Beppe Accardi komentoi, ekskluzive për Sportitalia, negociatat që çuan në Juventus Rinaudo: "Ajo filloi me një bisedë telefonike brenda njëzet ditë më parë, sepse unë e dija se Del Blacks pëlqente, por negociatat reale filloi në mëngjes. Kontratës është nënshkruar për tre vjet, arriti në Juventus për kredi me të drejtën e shpengimit. Tani ai duhet të provojë me vlerë të tij. Gjëja e rëndësishme është që ajo shkoi në një klub të rëndësishëm. S'ka dyshim se Napoli lejuar atë për të bërë të brishtë. Dhe 'Rinaudo ndërhyrë për shitje. " Mungonte shkoni De Laurentiis? "Ne duhet të japim llogari për presidentin tonë, por falënderoj drejtori dhe kryetari De Laurentiis Bigoni pse kanë lejuar lojtar të shkojë në kompanitë e mëdha."