28 gusht 2010

Marrota : Benzem apo Pazini Spse Kerkon Presidenti


Sipas raporteve Corriere dello Sport, Fabio Quagliarella nuk është i vetmi sulmues në të cilin do të vinte Marotta vëmendjen e tyre. Në orët e ardhshme, në fakt, DG kthimin Bianconeri në zyrën e trokitur në derë për Sampdoria sulmuesi Pazzini (26) ofruar Grygera, Iaquinta dhe të holla, edhe pse në ndërkohë, sulmuesi ka përfunduar në pamjet e toskan Bayern, Chelsea dhe Wolfsburg. Sipas të përditshmes sportive të njëjtë do të jetë i kërkoi kredi nga sulmuesit frëngjisht Karim Benzema (22), sipas Real Madrid, alternativë e parë konsiderohet nga Delneri në Pazzini. Ndërkohë, Trezeguet prokurori, Antonio Caliendo pranoi se Davidi është shumë afër Juve lamtumirë. " Francez do të mblidhet sot për të diskutuar mbi përfundimin DG Marotta të kontratës, përcaktuar nga puna të paguajnë dhe të lënë Juventus Torino pas dhjetë vitesh. Trezeguet ka arritur një marrëveshje me Hercules e Alicante për dy vitet e ardhshme, por është duke shqyrtuar ofertat e tjera. "Gjëja më e mundshme është që Trezeguet zhvendosur në Alicante - tha Caliendo - sepse është qytetin e lindjes të gruas së tij që është shumë e prirur që të kthehen në shtëpi. Ne kemi pasur një propozim nga Lazio, por ne nuk kemi qenë në gjendje për të vlerësuar pse Juve Trezeguet nuk do të shitur në Itali. "