18 janar 2011

Vucinic? Ndoshta

Shumë media kanë raportuar në lidhje me një shkëmbim të mundshëm mes Vucinic dhe Amauri.
Për arsye të ndryshme të dy sulmuesit gjenden në momente të vështira. Amauri ka që një kohë të gjatë pa shënuar gol, kurse Vucinic ka probleme am Ranierin. Me pak fjalë, mund të ketë lajme në javët e ardhshme. Sulmuesi i Malit të Zi ka një vlerësim prej rreth 15 milion € kurse Amauri rreth 10m.
Juve mund të ofrojë Amaurin plus para kesh, që të siguroj shërbimet e Mirkos.
Vucinic, 27 vjeq me 6 gola në këtë sezon.