28 tetor 2010

Storari OK , Amauri drejt rikuperimit

Prova taktike te Del Nerit per te pergatitur ndeshjen me Milanin . Storari eshte tashme ne rregulle dhe do jete ne porte , skualifkimi i Krasic ( neser do vendoset per ankesat e Juves ) , ne vend te tije do luaje Martinez , ndersa Amauri shkon drejt rikuperimit , por sdo jete i gatshem me Milanin , pritet me Salzburgun ne EL .
Nderkohe sot ne Vinovo shume tifoze juventin te pranishem ne qendren stervitore te Juves .