30 tetor 2010

Storari: I detyrohem shumë Milanit

Marko Storari sonte në mbrëmje do të përballet me të kaluarën e tij. Për portierin e “Zonjës së Vjetër” sfida kundër kuqezinjve do të ketë një shije shumë të veçantë. “Milanit i detyrohem shumë, në atë kohë Franca (presidenti i Mesinës) më ka lënë të lirë të largohesha, dhe nuk ka qenë e lehtë; Milani ka besuar tek unë. Nga ai moment jeta ime ka ndryshuar, kam mësuar shumë gjëra. Në Milanelo kam kaluar disa momente shumë të bukur, është si një familje e madhe dhe unë jam ndier shumë mirë”, ka thënë portieri i Juventusit.