31 tetor 2010

Berlusconi Uron Juven!

Siç është raportuar në edicionin e sotëm të La Gazzeta dello Sport, pas humbjes me Juventus, Silvio Berluskoni ka trokitur në derën e Juventusit që të përgëzoj lojtarët e Juventus për fitoren e arritur në San Siro kundër Milanos.Përsa i përket fjalëve,bosi Rossoneri ka deklaruar thjesht: ". Kur ju fitoni ju flisni, kur ju humbni ju jeni të mbyllur dhe preferohet të shkoni në shtëpi".