28 tetor 2010

Milan-Juventus , gjyqtar do jete Rocchi

Do te jete Gianluca Rocchi nga Firenca arbiter ne ndeshjen kryesore te javes se 9 te Serie A mes Milanit dhe skuadres nga Torino Juventus.
Ndihmesit e tij do te jene : Nicolai dhe Papi . Gjyqtari i katert i ketij takimi do te jete Orsato .