31 tetor 2010

Pa Limit! - Del Neri

Fjalët e Luigi Del Nerit një muaj më parë: Ky është një Juventus pa kufij por nuk besoj se ky ekip është i pjekur për qëllime të mëdha (Scudeton) më së shumti për zonën Champions (vendi 4). Të gjithë të habitur pas fitores kundër Milanos midis San Siros dhe kjo fitore ka hapur skenare të reja. Një fitore nuk e bën verë por një fitore si kjo në San Siro ka treguar një karakter të jashtëzakonshëm dhe ka hapur dritë për të ardhmen por edhe në luftë për Scudeton. Kjo loj kujton 4 lojrat e para të Juventusit në sezonin e kaluar kujtoni fitoret me Lazion dhe Romën në Olimpico... lojra fantastike. Juventus është në fluturim të plotë për serinë e fitoreve të njëpasnjëshme. Ne duam ta shohim Agnellin, Elkannin, Marottan krenar me këtë klub dhe me lojën tonë ishin fjalët e trajnerit Del Neri. Fitorja në San Siro ishte mesazh i qart për skuadrat në Luftë për titull se Juventus edhe pa lojtarët e saj kryesor si Krasic, Chiellini, Buffon, Iaquinta por edhe pa të lënduarit tjerë si Lanzafame. Grygera, De Ceglie, Traore, Rinaudo, Manninger dhe Amauri ka fuqi dhe moral për tu bërë një ekip mjaft i madh.