31 tetor 2010

Berlusconi: Më mirë të hesht

Se sa e rëndë ishte humbja e Milanit nga Juventusi, e dëshmon deklarata e presidentit Rossoner, Silvio Berlusconi, që ka vendosur të fshehet prapa kuintave dhe të mos flasë për takimin.

Berlusconi e shikoi takimin nga tribuna VIP e San Siros dhe momentet e takimit nuk kaluan mirë në lozhën e lartpërmendur për shkak të reagimeve të kryeministrit italian, gjë që u reflektua dhe në intervistën pas takimit.

“Kur fitoni flisni, por kur humbisni atëherë qëndroni të qetë, sidomos nëse humbisni sikurse që bëmë ne sonte”, theksoi Berlusconi. /