30 tetor 2010

Del Piero : Ndoshta ndeshja ime e fundit ne San Siro kjo ?

Ai tashme arriti dhe te kaloje Bonipertin , ikona , legjenda , simboli , i Juves para fillimit te ndeshjes per Sky deklaroi : " Ndoshta kjo do te jete ndeshja ime e fundit ne San Siro " , pastaj pas ndeshjes : " Eshte ideale se si mbaroi " deklaron lojtari simbol i Juves Alesandro Del Piero .