31 tetor 2010

Grande Super Liga


- Si luajten pjesmarresin Javen e 9, ne fund edhe qiftet e Javes 10 dhe 11..
- Luaj se me shpejt qe mos t`ju ik koha..
- Po ashtu mos harroni ne Rubriken "LAJME NEWS" mund ta votoni edhe futbollistin e vitit - Voto edhe ti se me 10 janar 2011 GrandeJuve shperblen te gjith pjesmarresit me mirenjohje..


JAVA 9 me 30/31.10.2010
AFATI I FUNDIT DITA E PREMTE ME 29.10.2010 - ora 0:00


Man Utd - Tottenham (?)
Bolton - Liverpool (?)
Milan - Juventus (?)
Palermo - Lazio (?)
Barcelona - Sevilla (?)
Deportivo - Espanyol (?)
Wolfsburg - Stuttgart (?)
Schalke - Bayer Leverkusen (?)

Milaim Rushiti

Man Utd - Tottenham (1)
Bolton - Liverpool (2)
Milan - Juventus (2)
Palermo - Lazio (2)
Barcelona - Sevilla (1)
Deportivo - Espanyol (1)
Wolfsburg - Stuttgart (1)
Schalke - Bayer Leverkusen (x)

Beslind Dragusha

Man Utd - Tottenham (1)
Bolton - Liverpool (x)
Milan - Juventus (2)
Palermo - Lazio (2)
Barcelona - Sevilla (1)
Deportivo - Espanyol (1)
Wolfsburg - Stuttgart (x)
Schalke - Bayer Leverkusen (1)

Shkelzim Halimi

Man Utd - Tottenham (1)
Bolton - Liverpool (2)
Milan - Juventus (2)
Palermo - Lazio (1)
Barcelona - Sevilla (1)
Deportivo - Espanyol (1)
Wolfsburg - Stuttgart (1)
Schalke - Bayer Leverkusen (1)

Arjan Ramadani

Man Utd - Tottenham (1)
Bolton - Liverpool (2)
Milan - Juventus (2)
Palermo - Lazio ( x)
Barcelona - Sevilla (1)
Deportivo - Espanyol (1)
Wolfsburg - Stuttgart (2)
Schalke - Bayer Leverkusen (1)

Adil Latifi

Man Utd - Tottenham (x)
Bolton - Liverpool (2)
Milan - Juventus (x)
Palermo - Lazio (1)
Barcelona - Sevilla (1)
Deportivo - Espanyol (1)
Wolfsburg - Stuttgart (1)
Schalke - Bayer Leverkusen (x)

Endrit Mustafa 

Man Utd - Tottenham (1)
Bolton - Liverpool (x)
Milan - Juventus (2)
Palermo - Lazio (2)
Barcelona - Sevilla (1)
Deportivo - Espanyol (1)
Wolfsburg - Stuttgart (1)
Schalke - Bayer Leverkusen (x)

Genc Hoxhaxhiku

Man Utd - Tottenham (1)
Bolton - Liverpool (2)
Milan - Juventus (x)
Palermo - Lazio (2)
Barcelona - Sevilla (1)
Deportivo - Espanyol (1)
Wolfsburg - Stuttgart (1)
Schalke - Bayer Leverkusen (x)

BesLind Kastrati 

Man Utd - Tottenham (1)
Bolton - Liverpool (2)
Milan - Juventus (1)
Palermo - Lazio (x)
Barcelona - Sevilla (1)
Deportivo - Espanyol (1)
Wolfsburg - Stuttgart (1)
Schalke - Bayer Leverkusen (1)

Labinot Ademi

Man Utd - Tottenham (x)
Bolton - Liverpool (x)
Milan - Juventus (x)
Palermo - Lazio (2)
Barcelona - Sevilla (1)
Deportivo - Espanyol (1)
Wolfsburg - Stuttgart (1)
Schalke - Bayer Leverkusen (1)

TABELA

1.Beslind Dragusha 28 pik
2.Milaim Rushiti 25 pik
3.Beslind Kastrati 24 pik
4.Endrit Mustafa 20 pik
5.Arjan Ramadani 17 pik
6.Shkelzim Halimi 16 pik
7.Edmond Krasniqi 15 pik
8.Genc Hoxhaxhiku 15 pik
9.Labinot Ademi 14 pik
10.Bujamin Zeqiri 11 pik
11.Valmir Zeqiri 11 pik
12.Sevdaim Arifi 10 pik
13.Adil Latifi 5 pik
14.Rilind Kastrati 5 pik
15.Alban Manxhuka 1 pik
16.Ramadan Ademaj 0 pik
17.Armend Rexhepaj 0 pik

Te nderuar Biankoner si dhe te nderuar pjesmarres te lojes Super Grande Liga ju informojm se GrandeJuve ka bere publikimin e dy javeve ne vazhdim..
Ju jeni te obliguar deri te premten me 05.11.2010 ti dergoni prognozat e juaja per Javen e 10 si dhe per javen e 11..
Vrejtje - Nese nuk i dergoni te dyjat me nje vend nuk do tju pranohen dy Javet qe jane te postuara me posht.. Andaj te keni Kujdes...


JAVA 10 me 06/07.11.2010
AFATI I FUNDIT DITA E PREMTE ME 05.11.2010 - ora 0:00


Lazio - Roma (?)
Palermo - Genoa (?)
Liverpool - Chelsea (?)
Birmingham - West Ham (?)
Real Madrid - Atletico Madrid (?)
Villarreal - Athletic Bilbao (?)
VfB Stuttgart - Werder Bremen (?)
Hannover - Borussia Dortmund (?)

JAVA 11 me 10.11.2010
AFATI I FUNDIT DITA E PREMTE ME 05.11.2010 - ora 0:00


06.11.2010 Sochaux - Auxerre (?)
07.11.2010 Nancy - Monaco (?)
Milan - Palermo (?)
Roma - Fiorentina (?)
Manchester City - Manchester United (?)
Zaragoza - Betis (?)
Deportivo - Ososuna (?)
West Ham - West Bromwich (?)