31 tetor 2010

Forza Ekipore!

Pa Krasic, Chiellini, Iaquinta dhe pa De ceglie dhe Martinez (duke marr gjatë lojës lëndime të lehta) ishte një vendim ekipor për të marrë fitore ndaj Milanos në San Siro. Fitorja është arritur falë angazhimit maksimal të lojtarëve e cila tregoi forcën ekipore. Por do të ishte gabim të mendonim se Juventus fitoi në saje të karakterit dhe vendosshmërisë natyrisht këto dy qëllime janë të domosdoshme por në qoftëse ata nuk do të ishin kompunuar në lojë nuk do të ishte e mjaftueshme. Një ekip që është pjekur për të imponuar forcën e vet ekipore dhe për të shfrytëzur lojtarët e rinjë në krahë dhe duke u lënë hapësir të vogël sumluesve të AC Milan. Ky është tregimi për të shpjeguar fitoren e sotme. Juventusi i Del Nerit kanë ide të personalitetit, dhe vendosshmërisë dhe me këto ide ky ekip mundë të shkojë shumë larg dhe ndoshta deri te Scudetoja.