26 tetor 2010

Marotta : Na pelqen Maxi Lopez

Beppe Marotta : " Eshte nje lojtar i mire dhe normal qe na pelqen neve , por une kam maredhenie te mire me drejtuesit e Catanias por qe nuk e di me sakt se a do ta angazhojme ate " deklaro Marotta .