28 tetor 2010

Bari në presing për Legrottaglie

Sipas edicionit të sotëm të www.tuttomercatoweb.com thuhet se Bari është në presing për mborjtësin me përvojë të Juventusit 34 vjeqarin Nicola Legrottaglie.Edhe pse ka interesim nga Roma,Lazio,dhe Napoli mbrojtësi italian preferon kalimin në Bari në qytetin të cilin u lind dhe filloi karrierën si futbollist profesionist.