28 tetor 2010

Buffon-United , bookmakersa-t thone JO

Ai do qendroje ne Torino , kuotohet me 1.08 , dhe ne kete menyre bookmakersat edhe nje here tregojne qarte se Portieri numer nje ne bote nuk largohet nga Torino .