31 tetor 2010

Disfatë e pamerituar

Allegri :”Ne kemi luajtur mirë në njëzet minutat e para. Ibrahimovic goditi shtyllën, i cili kishte disa raste të tjera. Në periudhën e parë të lojës Juventus bëri praktikisht asgjë. Pastaj,pas një aksioni i cili ishte edhe i pari shënuan .Kishim shanse për të barazuar por përsëri ishin Biankonerët që patën fat dhe shënuan golin e 2-të . Pavarsishtë mundësive që kishim nuk arritëm rezultatin që e kishim pritur , Juventusi bëri atë për të cilën kishte ardhur shpresojmë të arrijmë rezulatate më të mira në lojët e ardhshme . Duhet ta harrojmë këtë humbje dhe të bëhemi gati për ndeshjen me Real Madrid .