31 tetor 2010

Del Neri ndjen Scudetton

Luigi Del Neri ka lëvduar shpirtin e Juventusit pasi pa skuadrën e tij duke mposhtur Milanin e superpërforcuar me rezultat 2-1.

“Unë pashë një ekip që luftoi për çdo top. Ky është shpirti që na duhet përgjatë gjithë sezonit. Ekipi diti se si të bëjë diferencën dhe të tregojë qëndrim të mrekullueshëm. Ne duhet të vazhdojmë kështu. Ne po fitojmë në mënyrë të shkëlqyer pozitat në Serie A”.

“Ky Juventus na ka treguar se kemi shtatë shpirtra. Ne kemi besim dhe duam të punojmë shumë për të vazhduar kështu. Nuk do të jetë e lehtë, por ne e kemi treguar shpirtin e Juventusit të vërtetë”.

“Milani? Ata ishin kompaktë ndaj nesh dhe kanë lojtarë të mirë në sulm. Por, lojtarët tanë bënë sakrifica dhe ishin në gjendje t’i ndalojnë ata”, ka thënë pas ndeshjes Del Neri.