28 tetor 2010

Agnelli fukusohet në Marchision!

E ardhmja e Claudio Marchisios do të jetë bardh e zi. Edhe pse qështja e rinovimit është e ngadalsuar Presidenti i Juventusit Andrea Agnelli po llogarit të ardhmen e klubit nga lojtari në fjalë. Marchisio është një pikë qendrore dhe shtytëse për Juven. Agnelli tha se Marchisio është ndër 3-4 futbollistët kryesor të Zonjë së Vjetër dhe veqanarisht për të ardhmen e klubit. Dhe me përfundimin e Intervistës u largu me nje ''FORZA JUVE'' të madhe.