28 tetor 2010

Juventus për sulmin e ri mendohet Torres dhe Rossi!

Zërat nga Spanja, nga një burim "Cadena Ser", thonë se kompania Corso Galileo Ferraris,do të jenë të gatshëm për të investuar në Giuseppe Rossi, sulmuesi italiano-amerikan një ndër shtyllat kryesore te Villarreal.Por nuk është vetëm Rossi i cili mendohet për sulmin e ri,është edhe kampioni spanjoll Fernando Torres.Pas vështirësive që po i kalon Liverpuli si financiarisht gjë që shtyri në ndrrimin e pronarëve por momente të vështira edhe në Premier Lig.
Kjo mund të jetë një arsye mjaft e fortë e cila shtyn El Ninhon të kërkojë një klub të ri.
Përkthimi nga Enis Rushiti marr nga www.tuttomercatoweb.com