27 tetor 2010

Chiellini: “Asnjë mosmarrëveshje me Ibra”

Mbrëmja e se shtunë e Blacks do t’i besojë Ibrahimovic .
Giorgio Chiellini është e përgatitur të përballet me AC Milan dhe në mënyrë specifike per suedezin, kundër të cilit ka pasur disa grindje të vogëla në të kaluarën, ne këmishën e Interit “Është Normale, por nuk ka mosmarrëveshje mes meje dhe atij Është e bukur luan kundër Ibra është një mostër dhe ne patjetër do të ndalojm atë si të gjithë pjesën tjetër te Milanit. ” Në mungesë të Juventusit: “Një ekip i madh di kapërcyer dëmtimet “