27 tetor 2010

Agnelli: Njëherë pafajsia, më pas kthehet Scudetto

Presidenti i Juventusit, Andrea Agnelli, u ka dhënë tifozëve Bianconer një fije shpresë në lidhje me betejën për Scudetton e marrë nga Interi pas Calciopolit.

“Unë doja që ta sillja vëmendjen tuaj në aspektin gjyqësor, që na takon neve. Ne kemi dërguar faktet tona për ta kthyer Scudetton e marrë nga Interi dhe kemi garanci të mjaftueshme se së shpejti do marrim një përgjigje”.

“Dhe më pas do të presim se si do të vazhdojë procesi gjyqësor i Calciopolit në Napoli. Kur ne si Juventus ta dëshmojmë se jemi të pafajshëm, atëherë unë do të përkujdesem që t’ia marri Interit Scudetton që na takon neve”, deklaroi Agnelli për Caliomercato. /