28 tetor 2010

Shtypi Britanik : Keane-Juve , PO

Sipas "Sun" Juvja eshte e gatshme te angazhoje sulmuesin Robbie Keane . Keane eshte i gatshem te largohet sepse nuk e sheh veten si nje startues ne formacionin e Totnehamit . Ai eshte 30 vjecar dhe ish-lojtar i Interit .