29 tetor 2010

AC Milan - Juventus: Dinho, Thiago Silva dhe Zambrotta OUT

Si duket nuk ka vetem Juventus probleme me lendime , skualifikime .
Nje gje e tille i ndodhe dhe Allegrit. Gjate stervitjeve te djeshme ne Millanello kane arritur qe te riaftesohen Abate dhe Antonini si dhe Ambrosini , ndersa si duket Thiago Silva , Zambrotta dhe R80 nuk do te jene startues ndaj Juves.