28 tetor 2010

Krasic : Nuk deshiroja ta beja , ishte vetem nje gabim

Milos Krasic pasi qe u skualifikua per 2 ndeshje mos loje i ftuar ne Striscia Notizia ne Itali ka shprehur se : " Nuk deshironte ta bente ate gjest dhe se ishte nje gabim i tij , dhe ai shprehu se nuk ishte dashur te behet gjithe ajo remuje per ate gje " shprehet Krasic mes deshperimit .