28 tetor 2010

Nedved : Une me Krasic , sa mire do te jete

Pavel Nedved debutoi ne CDA-ne e Juves dhe pikerisht ai ndjehet mjaft i emociunar por ne te njejten kohe dhe i gezuar . Ai poashtu deklaron se e din se tifozat juventin ate e deshitojne shume , Nedved deshiron qe kete besim tua ktheje me suksese .