31 tetor 2008

Zaneti: Na mungoi vetëm goli

Barazimi i dytë radhazi në shifrat0-0 nuk është kapërdirë lehtënga kapiteni i Interit, HavierZaneti, ndonëse pas këtyre dyrezultateve jo shumë pozitivepër kampionët e Italisë, ai premtonrikthimin te fitorja. “Jam dakordme trajnerin kur deklaron sendaj Fiorentinës na mungoivetëm goli, pasi gjatë 90minutave kemi qenë superiorëkundrejt vjollcëve, - theksonmbrojtësi argjentinas. – Rastetpër shënim nuk na munguan, poredhe një herë tjetër na mungoikonkretizimi i tyre. Nuk e nënvlerësojfaktin se në Firence ështëgjithmonë e vështirë të fitoshdhe skuadra e Prandelit ka meritate veta, por ne ishim mëkonkretë dhe u lejuam pak hapësiranë mbrojtje sulmuesve tëFiorentinës. Dy barazimet nuk nagëzojnë, por gjithsesi qëndrojmëtë qetë në prag të sfidës kundërRexhinës. Mungesat e Adrianosdhe Kruzit? Jam përsëri dakordme Murinjon kur deklaron se tëgjithë ecin në të njëjtën linjë nënjë skuadër dhe nëse ai ka vendosurtë marrë masa të tilla, dotë thotë se lojtarët nuk i janëpërmbajtur kërkesave të tij. Adrianoe Kruz janë dy lojtarë profesionistëdhe besoj se tashmëe kanë kuptuar gabimin, por duhettë bisedojmë kokë më kokëme Zhoze Murinjon për ta mbyllurpërfundimisht këtë çështjedhe për t’u rikthyer sa më shpejtnë grup, pasi kontributi i tyre nanevojitet”, deklaron kapiteni ikampionëve të Italisë në fuqi,Havier Zaneti.