31 tetor 2008

Tiago Silva,zikaltër

Mediat braziliane janë të sigurtase mesfushori fantazisti përfaqësuesesShpresa të “Seleçaos”, i cilispikati me golat e tij tëmrekullueshëm edhe nëOlimpiadën e Pekinit, ka firmosurnjë parakontratë meskuadrën e Interit. 21-vjeçari Tiago Silva mund tëmbërrijë në Milano që nëmuajin janar, ndonësemundësia më e sigurt ështëmbërritja e tij në merkaton everës së ardhshme. Gjithsesi,Tiago Silva do të jetësë shpejti një lojtar i Interit,por jo i vetmi. Në janar përflitetpër një tjetër blerje nëkampin zikaltër dhe bëhetfjalë për mesfushorin eBenfikës, Hasan Jebda.Këtë lajm e ka konfirmuarsportivja algjeriane, “AlKhabar”.