31 tetor 2008

FREI - “Interi është i frikshëm”

Heroi i mbrëmjes së Firencesështë padyshim portieri iskuadrës vendëse, SebastianFrei, i cili në të kaluarënka mbrojtur edhe ngjyrat ekundërshtarëve zikaltër.Numri 1 i Fiorentinës pranonforcën e kundërshtarit, porështë shumë i lumtur që lodhjae shokëve të tij ështëshpërblyer me një barazim:“Ndaj Interit ka qenë njëndeshje shumë e vështirëpër t’u administruar, pasi sulmuesitzikaltër janë të frikshëm.Patën tre ose katërraste të pastra për të kaluarnë avantazh, por një herëtraversa dhe disa pritje tëmira të miat, çuan në rezultatinfinal të ndeshjes në shifrat0-0. Treguam karakterdhe po mbajmë një ritëm tëlartë rezultatesh, i cilishpresojmë që të zgjasë”,shprehet Sebastian Frei.