30 tetor 2008

Ferguson: Te ne, Di Kanio do të bëhej i madh

Sër Aleks Ferguson flet te "Times", duke bërë homazh për klasin e ish-futbollistit të njohur Paulo Di Kanio në skenën e Premier League: "Te Mançester Junajtid mund të bëhej i madh. Dua të them se ishte një lojtar i madh. Por kur je një lojtar i madh si Di Kanio, i aftë të shprehesh edhe si individ, për shembull siç kanë bërë lojtarë si Besr, Kantona, o Gigs, Runi, Kristiano Ronaldo e Bervatov..., atëherë është e lehtë të bëhesh hero nga këto anë. Dhe Di Kanio mund të bënte pjesë në këtë kategori".