31 tetor 2008

Galiani, llogaritë bëhen në maj

Zëvendëspresidenti iMilanit, AdrianoGaliani, e ka komentuarme tone pozitive momentine mirë që po kalon skuadrae “djallit”. Tashmë drejtuesii kuqezinjve, pas plot 14muajsh e shikon Milanin njëpikë mbi Interin: “Për mendimintim ka të drejtë trajneri iInterit, Murinjo, i cili thotë serenditja ka më shumë rëndësigjatë muajit maj se sa tani.Skuadra duhet të qëndrojë eqetë, e të mos entuziazmohemishumë, sepse ne jemi Milanidhe për një klub të tillë,është normale që të qëndrojënë tri vendet e para të tabelëssë klasifikimit. Megjithatë,shpresoj që të dielën kundërNapolit të arrijmë edhe kreune renditjes së Serisë A”. Mëpas Adriano Galiani flet përobjektivat e Milanit dhegjendjen e skuadrës kuqezi:“Sivjet u kemi kërkuar silojtarëve, ashtu edhe teknikuttë Milanit që të jemi në garëpër të fituar titullin deri nëjavën e fundit të kampionatit,por nuk do të jetë vetëm nëdorën tonë për ta arritur, osejo këtë objektiv”. Për zëvendëspresidentinkuqezi, objektivikryesor i sivjetshëmështë kampionati dhe joKupa UEFA, ndonëse ky ifundit është trofeu evropiani vetëm që i mungon klubitkuqezi: “Gjatë këtyre javëvekam vënë re një përqendrimPërgatiti: PARID AGOLLImaksimal të skuadrës në kampionat,– ka thënë Galiani.– Kurrë më parë nuk i kishaparë lojtarët tanë të përqendruardhe të bashkuar kaqshumë për arritjen e objektivavesezonalë. E përsërisedhe një herë, që sivjet objektiviynë kryesor është kampionati,dhe pas tij vjen KupaUEFA”. Në përfundim, drejtuesikuqezi flet për ndeshjene ardhshme ndaj Napolit në“San Siro”: “Napoli ka mëshumë se 22 vjet që nuk emund Milanin në “San Siro”– ka treguar Galiani. –Shpresoj që kjo statistikë të thellohetakoma më shumë. Ne edimë mirë që ndaj tyre do jetënjë ndeshje e vështirë, pasipresidenti De Laurentis kaarritur të ndërtojë një skuadërtë bukur, por megjithatë,shpresoj që në përfundim tëkëtij takimi, fituesi i vërtetë tëjetë publiku”.