31 tetor 2008

Kapello - “Murinjo, fitues edhe në Itali”

“Zhoze Murinjo është një trajnerme personalitet dhe besojse një karakteristike e tillëështë shumë e rëndësishmenë punën tonë”. Fabio Kapelonuk ka dyshime mbi faktinse tekniku portugez do tëkonfirmohet fitues edhe nëItali edhe për faktin se ka nëdispozicion një ndër skuadratmë të forta në botë. “Kurnjë trajner përballet me realitetetë tjera, sigurisht që iduhet dhënë kohë. Për muaInteri është një ndër skuadratmë të kompletuara nëbotë, ka një portier të shkëlqyer,sulmues si pakskuadra në botë dhe me rikuperimine të dëmtuarve tëtjerë, jam i bindur se Zhozedo të ndërtojë skuadrën perfekteqë ai mendon, ashtu siçbëri me Porton e Çelsin”, deklaronFabio Kapelo.