31 tetor 2008

Barcelona shpreson të ruhet pakti për Mesin

Barcelona shpreson që të ruhet pakti me FederatënArgjentinase të Futbollit, në lidhje me Mesin, edhe pas caktimittë Maradonës si trajner. Marrëveshja ka të bëjë me faktin qësulmuesi duhet të mungojë në disa ndeshje jo shumë tërëndësishme, siç është ajo kundër Skocisë në Gllasgou. Klubikatalanas dëshiron ta ketë në dispozicion për ndeshjet ekampionatit dhe Ligës së Kampionëve. Megjithatë, mbetet tëshihet se si do të veprojë tekniku i ri, i cili ka paralajmëruar senë testin e nëntorit dëshiron t’i ketë të gjithë lojtarët. NëseDiego do të ngulmojë, Barcelona edhe mund të lëshojë, pornë këtë mënyrë do të prishej raporti i krijuar me Federatën eArgjentinës, të cilës klubi katalanas i bëri një “nder”, duke elejuar Mesin për Olimpiadë, megjithëse Barça në atë kohëluante paraeliminatoret e Ligës së Kampionëve.