31 tetor 2008

Devid Bekham kuqezi, tashmë është zyrtare

Devid Bekham është zyrtarisht një lojtar i Milanit. Pas një takimitë gjatë të ndodhur pasditen e djeshme ndërmjet menaxherëvee avokatëve të futbollistit të mirënjohur anglez të skuadrësamerikane të Los Anxheles Gakalsi, dhe Adriano Galianit, passë cilit është firmosur edhe bashkëpunimi i shumëpritur. Ishlojtarii Mançester Junajtid dhe Real Madridit do të vishet përfundimishtkuqezi, më 7 janar 2009, dita e parë e hapjes sëmerkatos së muajit janar të vitit të ardhshëm. Klubi kuqezi e kazyrtarizuar këtë marrëveshje edhe me anë të një komunikimipër shtyp qartëson: “Shoqëria sportive A.C Milan komunikonmbërritjen në formë huazimi të futbollisti të kombëtares angleze,Devid Bekham. Marrëveshja e nënshkruar ndërmjet klubittë Milanit dhe përfaqësuesve të Devid Bekham është zyrtare,kështu që lojtari do të vishet kuqezi më datë 7 janar 2009”.