31 tetor 2008

Pato ëndërron vendin e parë pas Napolit

Ndaj Sienës, sulmuesi i Milanit, Alesandre Pato, nuk ka arriturtë shënojë, por pa dyshim që ka kontribuar së tepërmi nëfitoren e Milanit: “Ndonëse nuk shënova, jam shumë i lumturpër trepikëshin mori Milani ndaj Sienës – ka thënë Pato. – Unëpërpiqem gjithmonë të vihem në dispozicion të skuadrës. Dukeu përpjekur të gjej edhe rrugën e golit. Për më shumë tanindihem mirë, pasi edhe Ançeloti është i kënaqur me lojëntime”. Në lidhje me topin që u përplas në shtyllë në pjesën eparë të ndeshjes me Sienën, braziliani u shpreh: “Kur gjuajtatopin, kujtova se u fut në rrjetë dhe brohorita nga gëzimi, porkur dëgjova përplasjen e topit në shtyllë, zhgënjimi ishte shumëi madh – ka treguar Pato, i cili tani i tregon skuadrës rrugën qëduhet ndjekur. - Të dielën duhet të fitojmë ndaj Napolit për tëkapur kreun”, përfundoi braziliani kuqezi.