31 tetor 2008

Kasano tejkalon limitet, kërkon “Maria De Filipin” në stërvitje

Antonio Kasano është një fans i çmendur i emisionit tëmirënjohur “Uomini e Donne”, por është aq shumë i dhënëpas tij saqë ka kërkuar një televizor nëpalestrën e qëndrës stërvitore të Sampdorias,ku skuadra zhvillon stërvitjene pasdites, për më shumë dukekërcënuar se nuk do të stërvitet mëkurrë në atë orë nëse kushti i tij nukdo të plotësohet. Antonio njihet prejkohësh si një ndër fansat më të zjarrtëtë prezantueses së mrekullueshmeitalo-zvicerane, Maria De Filipi. “Uominie Donne” është padyshim njëndër programet më të ndjekur nëItali, por mesa duket edhe ngaKasano. Sulmuesi barez i Sampdoriasnuk kërkon të humbasë asnjë ngaseritë e këtij programi dhe sigurisht qëduke njohur natyrën agresive të Kasanos, drejtuesit e klubitbardheblu ia kanë plotësuar menjëherë dëshirën atij.