09 shkurt 2011

Zhirkov në Juventus

Chelsea dhe Juventus janë gati për të filluar bisedimet për futbollistin Yury Zhirkov.

Juventusi është gati të paguaj 15 milionë euro për futbollistin rus që në Chelsea nuk ka shumë hapësirë.

Ashly Cole është zgjedhja e parë e Carlo Ancelottit në formacionin e Chelseat. *LAJMENEWS - GRANDEJUVE*