09 shkurt 2011

Chielini: Një lojë e rëndësishme për tifozët dhe tabelen

Giorgio Chellini në përmes web faqes zyrtare ju ka drejtuar tifozve duke ju kë mbështetje për sfiden e rëndësishme kundër Interit, ecila zhvillohet të Diellen me fillim nga ora 20:45.

Përshëndetje për të gjith - Fitorja kundër Caglarit ishte e rëndësishme për ta ndërprerë ecurin negative të rezultateve. Tasht jemi në Coverciana më përfaqsuesen tonë, ku sante luajm kundër Gjermanis një miqësore.

Të dielen na pret një ndeshje e rëndësishme kundër Interit, është e rëndësishme edhe për rënditjen tabelare si dhe për ju tifoz të nderuar.

Shpresoj që muai shkurt të jetë i mir per ne dhe për ju - Dhe një herit ju pëshëndes dhe ju ftoj që të jeni pran skuadres në mbështetje për qëllimet tona. *LAJMENEWS - GRANDEJUVE*