17 shkurt 2011

Urime tre vjetori i Pavarësis

Sot, është tre vjetori i ditës më të madhe për kosovarët, tre vjetori i pavarësisë.

Kjo ditë është madhe, pasi që për të kontribuan shumë njerëz, si nga fusha intelektuale ashtu dhe nga fusha fizike. Është derdhur shumë gjak për këtë ditë, të cilën e kemi pritur me shekuj.

Prandaj, staffi i LAJMENEWS.TK ju uron të gjithë shqiptarëve, dy vjetorin e pavarësisë së Kosovës. Shpresojmë që fati dhe lumturia të ju përcjell në të gjithë hapat e jetës, në këtë ditë sublime.

Me respekt:
Staffi i LajmeNews.TK