17 shkurt 2011

Toni: Milan & Inter? Më i mirë nuk fiton çdo herë

Sulmuesi i Juventusit, Luca Toni ka paralajmëruar Milanin dhe Interin Biankonerët ende nuk i kanë humbur shpresat për titull.

“Ndoshta ne kemi diqka më pak në krahasim me Milanin dhe Interin, por klubi më i mirë çdo herë nuk fiton”.

“Ne duhet të fitojmë rezultate pozitive dhe të kemi qëndrueshmëri”.

“Unë mendoj që shumë shpejtë do të rikthehet koha e artë e Juventusit”, tha Toni për Hurra Juventus.