18 shkurt 2011

Toni pret rezultate pozitive‏

Luca Toni ka pohuar se tash e tutje skuadra e Juventusit do të marrë rezultate pozitive.

Dy fitoret e fundit, sidomos ajo me Interin janë shumë të rëndësishme për klubin dhe për moralin e futbollistëve.

Jam i bindur se ne do të vazhdojmë më fitore, dhe se mendoj se liga është ende e hapur..

Tash mund të mendojmë me të qet për ndeshjet e radhës, ka pohuar Toni.

Juventusi është një hap larg luftës për titullin e kampiones, por matematikisht çdo gjë ende është e hapur.