15 shkurt 2011

Toni: Juve ka sulmues kualitativ

Luca Toni beson se klubi i tij ka një numër të madh të lojtarëve kualitativ, sidomos në repartin e sulmit.

“Ne fituam kundër Interit, kundër kampionit botëror”.

“Ne u përgatitëm për këtë ndeshje mirë dhe ishim kompakt. Ishte një fitore e mirë grupore”.

“Klubi ka sulmues tepër kualitativ, dhe është zgjedhja e trajnerit, Luigi Del Neri për ta”, përfundoi Toni për Mediaset Premium.