07 shkurt 2011

Testet mjekësore për Claudio Marchisio

Futbollisti i Juventusit Claudio Marchisio iu është nënshtruar testimeve në klinikë këtë pasdite të cilat treguan tendosje të muskujve në kofshën e majtë.

Lojtari do ti nënshtrohet në ditët që vijnë trajtimit fizioterapik dhe shërimi i plotë pritet brenda tre apo katër ditëve. /Juventus-Fans/