05 shkurt 2011

Shaqiri gjatë verës në Juventus

Talenti shqiptar i Bazelit, Xherdan Shaqiri vazhdon të jetë synim i Juventusit edhe për afatin kalimtar të verës..

Lojtari i Bazelit mund të shkoj në Itali për 6 milionë euro.

Ofertat për Shaqirin asnjëherë nuk kanë munguar dhe qëndrimi në Bazel pas këtij edicioni vështirë se do të ndodh. /GRANDEJUVE/