05 shkurt 2011

Kthehet Luca Toni

Pas përfundimit të seances stërvitore, në të cilën ishte i pranishëm edhe Presidenti i Klubit Andrea Agnelli, trajneri i zonjës së vjetër Luigi Del Neri ka dhënë listen e lojtarëve të thirurr për ndeshjen që do të zhvillohet sante me fillim nga ora 20:45.

Janë gjithsejtë 20 lojtare në dispozicion të cilët do të nisen për ndeshjen delikate të cilen Juventus do ta zhvillojne në Sardenja të Cagliarit.

Në dispozicion të Del Nerit rikthehen lojtaret Leandro Bonucci, i cili ndeshjen e kaluar mungoj për shkak të pezullimit më kartona, Luca Toni i cili rikthehet nga lëndimi pas 1 muaji dhe Marco Motta i cili gjithashtu ishte i lënduar.