11 shkurt 2011

Parma nuk e lëshon Giovincon

Skuadra e Parmas ia ka bere me dije Juventusit se synimi i saj eshte qe talentin Italian, Sebastian Givionco ta mbaje edhe me tutje ne Ennio Tardini.

Giovinco momentalisht eshte ne huazim te Parma dhe keta te fundit kane te drejte ta blejne gjysmen e kartonit te tij ne fundin e ketij sezoni.

” Momentalisht eshte ne huazim te skuadra jone, por ne kemi te drejte ta blejme gjysmen e kartonit te tij. Ne tashme ia kemi treguar Juventusit synimin tone, qe Giovinco te qendroje me ne” deklaroi Tommaso Ghirardi.